Om Botanik by Rebekka

En anderledes blomsterbutik

Botanik by Rebekka er en anderledes blomster- og interiørbutik med fokus på skandinavisk design og kvalitet. Butikken er smukt placeret ved Jellingstenene, gravhøjene samt Jelling Kirke.

Rebekka Lundgren genåbnede butikken den 26. november 2016 efter den tidligere Henrys-butik ved Henriette Linnebjerg desværre måtte lukke efter små 10 år. I februar 2019 flyttede butikken til Gormsgade 13 og åbnede som Botanik by Rebekka

Rebekka er  planteinteresseret, havegal og har en PhD i Biologi fra Universitetet for Biovitenskab i Ås i Norge. Efter 10 år i Norge var det i juni 2016 tid til at flytte tilbage til Danmark med familien. Valget faldt på Jelling bl.a. fordi byen havde så fin en blomsterforretning. Nu er det Rebekka, der driver den videre og glæder sig til at byde dig velkommen i den nye butik  på Gormsgade 13.

Det er også muligt at træffe Kristian (Rebekkas mand, ansat som ulønnet IT hjælp og butikkens vin-nørd) i butikken ind imellem, ligeledes kan det være at deres to drenge gemmer sig bag disken eller skriver beskeder på tavlen.

Fra august 2017 er Rikke Buksti også kommet med på holdet. Hun blev blomsterdekoratør i 1998 og har tryllet med blomster siden. Rikke og hendes mand Lars flyttede til Vejle i 2001, og siden da er familien på to vokset til fem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige butik.