Til dig

Enough

Enough er sølv- og 18 karat forgyldte sølvsmykker med flotte halvædelsten produceret i Indien under ordentlige forhold. Smykkerne er designet af Helle, der gennem en årrække har boet i Indien selv. Hun får smykkerne lavet hos en lokal familie, der er guldsmede i 4. generation. De smukke poser, der følger med smykkerne, er håndlavet af gamle sarier. De er lavet af unge Shahnaaz, som bor i et område af Kashmir, der var udsat for oversvømmelse i 2014. Indtægten fra Enough er nok til at hjælpe hele familien til at klare sig selv. Altså smukke smykker med hjertet på det rette sted!

www.enough.as

The Organic Company

Med et ambitiøst ønske om at kunne gøre en forskel, om ærlighed og gennemsigtighed grundlagde Joy Vasiljev The Organic Company i 2007. Med en designfilosofi baseret på skandinaviske æstetik og med fokus på funktion og kvalitet har virksomheden udviklet en alsidig samling økologiske tekstilvarer til hjemmet. Produkterne er ofte karakteriseret ved unikke størrelser, materialevalg og en fleksibel funktionalitet. Alle produkter fra Organic Company er lavet af økologisk bomuld, og siden 2010 er alle produkterne certificeret med den internationale økologiske mærke GOTS (Global Organic Textile Standard).

The Organic Company = Dansk, design, kvalitet og respekt for mennesker og natur.

www.theorganiccompany.dk

Vakinme

Svenske Vakinme finder inspiration til deres hjemme- og kropsprodukter i den nordiske natur. Ved at bruge certificerede økologiske råvarer, med forfriskende og beroligende dufte blandet med respekt for natur og miljø, skaber de en følelse af velvære med omtanke for miljøet.

DAGGMOSSA – grå serie – er beroligende og afslappende og dufter af roser og grape

BJÖRKTUVA – hvid serie – er stimulerende og opfriskende og dufter af grøn citron og bergamot

ÅKERMYNTA – sort serie – giver ro og er afslappende og dufter af lime, persille og mynte

www.vakinme.com

test

bla bla