Til havefolket

De udendørs glæder

Rebekka er uddannet biolog med speciale i botanik, bestøvning og økologi. Hun er passioneret optaget af have og mener at det er med saksen i hånden og jord under neglene at man bedst slapper af.

Inspirationen hentes fra ferier, egne erfaringer og gennem samtaler med andre ligesindede.

Kom gerne i butikken og se vores udvalg eller til en snak om hvad det er du lige mangler til dit lille paradis.


Copenhagen Seeds

Copenhagen seeds er en lille frøvirksomhed, der begyndte som en frøhave i 2015. De dyrker økologiske og/eller biodynamiske frø fra gamle nordiske havesorter.

www.copenhagenseeds.dk


Burgon & Ball

Engelske Burgon and Ball har produceret lækre haveredskaber siden 1730. Vi fører flere af deres håndhaveredskaber, beskærersakse, havehandsker og udstyr til frøsåning m.m.

www.burgonandball.com


Nutscene

Vi fører flere modeller af det bionedbrydelige jutesnor fra skotske Nutscene. Navnet stammer i øvrigt fra faktum, at deres grønne snor er ”not seen” når det bruges til at binde planter op med. Jutesnoren produceres stadig med det originale maskineri fra 1922.


Haws Watering Cans

J. Haws begyndte i 1886 at perfektionere og forbedre designet af vandkander således at de altid, uanset om de var halvt fyldte eller halvt tomme, var gode at bruge uden at belaste brugeren unødigt. Vandkanderne har også en rose med så fine huller, at vandet lander så blidt som regn på planter. Vi har altid flere modeller af de unikke vandkander på lager.

www.haws.co.uk