Delikatesser

Konnerup & Co Chokolatier

Det var passionen for gode smagsoplevelser, enkle råvarer og uovertruffen kvalitet, der drev konditor og chocolatier Henrik Konnerup til at grundlægge virksomheden i det sydfynske i 2003.

www.konnerup-co.dk


Drops by Samira

Samira startede med at producere drops hjemme i sit køkken, og opskrifterne er blevet justeret og håndværket perfektioneret utallige gange i årenes løb inden den første kollektion blev frigivet i 2016. De glitrende drops indeholder kun råvarer af den bedste kvalitet og er raffinerede og nøje tilrettelagte smagseksplosioner.

www.dropsbysamira.com


Wally and Whiz

Wally and Whiz er gourmet vingummien for alle. De sammensætter komplementærsmage, hvor de mange smagskvaliteter forstærker hinanden og udfordrer dine smagsløg på en ny og spændende måde. De anvender kun de bedste råvarer og undgår alle former for tilsætningsstoffer, og vingummierne er helt fri for gluten, alkohol, laktose og animalsk tilsætning.

www.wallyandwhiz.dk


Hattesens Konfektfabrik

Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik er håndlavet efter gamle traditioner på den lille danske ø Ærø i det sydfynske øhav. De bruger kun de fineste råvarer, pulver af frysetørrede bær og frugter, samt naturlige olier og aromaer. Rapsolien og honningen kommer fra Ærø. Deres kongstanke er mindre sukker mere smag!

www.konfektfabrikken.dk